Frontriemdesign Workshop​

Wat is er mooier dan je eigen frontriem maken! Dat kan nu, doe mee met de workshops van Frontriemdesign en ontwerp je eigen frontriem. Keuze volop. Kies de juiste maat in jouw favoriete kleur. Ontwerp de frontriem met de mooiste strass stenen. Wij hebben een groot assortiment aan strass stenen.  Verder zijn er verschillende kleuren leer, verschillende modellen en lussen voor bijna elk hoofdstel. Jij maakt de mooiste set die je ooit hebt gehad. Helemaal naar je wens en jouw ideeën.

Waar zijn de workshops?

De workshops vinden plaats in onze Horse Boutique showroom in Veendam. Onder begeleiding ga je aan de slag. Onze showroom vind je aan Kibbelgaarn 8b in Veendam. Voor deze gecombineerde workshop in onze showroom zijn er minimaal 4 deelnemers nodig.

Waar kan ik mij aanmelden?

Aanmelden is niet nodig. Je kunt je workshop heel gemakkelijk reserveren via de online shop. Je kunt kiezen voor een ochtend, middag of avond. Net wat jou het beste past.

Hoe gaat dat in zijn werk?

 Selecteer de gewenste datum en tijd 

– Geef aan met hoeveel personen je komt

– Leg je reservering in het winkelmandje 

– Plaats je bestelling 

– Reken je bestelling af 

– Klaar! Nu kun je gaan aftellen en je verheugen op de workshop die jij binnenkort gaat volgen.

Belangrijk!

Een workshop dient minimaal 1 week van tevoren geboekt te worden.

Wat kost het?

De kosten voor de workshop Frontriem maken bedragen € 37.50 incl. btw. per persoon. Dit is inclusief, drinken, lekkere hapjes, plus alle materialen en benodigdheden om de frontriem te maken.  Kortom een all-in prijs voor een gezellige ochtend, middag of avond! Wil je speciale Swarovski stenen op je frontriem dan rekenen wij hiervoor een meerprijs. Uiteraard is deze meerprijs in overleg.

  • Elke deelnemer ontvangt een cadeau tegoed t.w.v. €5 welke te besteden is in de showroom.

Ik heb mijn workshop gereserveerd. Hoe gaat het nu verder?

Met de reservering en betaling van de workshop staat het vast wanneer de workshop is. In mail ontvang je een bevestiging. Daarin staat alle informatie die je nodig hebt. 

Kan ik de geplande workshop nog afzeggen?

Wanneer er wegens onvoorziene omstandigheden de workshop niet door kan gaan, is het mogelijk om de workshop te verplaatsen naar een ander moment. Neem wel altijd eerst contact met ons op om de geplande workshop af te zeggen. Dit kan door een e-mail te sturen naar info@horseboutique.nl of telefonisch: 085-4017666 op vrijdag en zaterdag. Je ontvangt hierna een bevestiging van ons in je mail.

Liever een workshop op locatie?

Dat is mogelijk. Workshops op locatie worden alleen in overleg ingepland. Hiervoor zijn minimaal 12 personen nodig die deelnemen aan de workshop. Betalingen dienen voorafgaande aan de workshop te worden voldaan. Kosten voor een workshop op locatie worden na overleg vastgesteld. Afhankelijk van de afstand brengen wij € 0,69 per kilometer extra in rekening, vanaf Kibbelgaarn 8 in Veendam. Bel 085-4017666 op vrijdag en zaterdag of mail info@horseboutique.nl en vraag naar de mogelijkheden. Bij groepen vanaf 25 personen geven wij een groepskorting, voor een prijsopgave kunt u een email sturen naar: info@horseboutique.nl