Betaalmogelijkheden

iDeal

Je bestellingen betalen bij Horse Boutique gaat veilig en makkelijk met iDEAL Op deze manier heb jij zelf controle en overzicht. Dit betalingssysteem wordt ondersteund door alle grote Nederlandse banken. Het loopt via je eigen bank en is net zo vertrouwd als jouw eigen privé internetbankieren.
Hoe werkt het; Plaats je bestelling in je mandje en klik op afrekenen. Vul vervolgens je adresgegevens in en maak een betalingskeuze. Kies je voor iDEAL dan kom je in een eenvoudige betalingsprocedure. Volg de stappen die worden aangegeven om de betaling te voltooien. 

Is je betaling afgerond, dan wordt de bestelling verwerkt. Wanneer de bestelling op voorraad is dan wordt deze meestal nog dezelfde dag verstuurd. Betreft het maatwerk dan wordt de bestelling na de iDEAL betaling direct in productie genomen.

Klarna Betaal Nu

Ben je zeker van je aankoop en betaal je daarom graag direct? Voor jou hebben we 'Betaal nu'. Komt de aankoop toch niet overeen met je verwachtingen? Geen probleem. Onze kopersbescherming laat je niet in de steek.

Kijk voor meer informatie op de website van >>Klarna<<

Klarna achteraf betalen

Shop vandaag nog en geniet gelijk van je nieuwe aanwinst. Ben je direct tevreden, dan betaal je in de app. Niet direct tevreden? Probeer het wat langer. De aankoop betaal je tot en met 30 dagen later. Geen rente. Geen extra kosten. Wel smoooth.

Kijk voor meer informatie op de website van >>Klarna<<

Klarna Betaal in 3 delen

Shop vandaag je favoriete product, spreid het aankoopbedrag uit over 60 dagen en betaal in 3 rentevrije termijnen. Hoe? Klarna splitst je aankoopbedrag op in 3 gelijke delen. Je betaalt bij de aankoop, na 30 dagen en na 60 dagen via automatische incasso. Zo heb je er geen omkijken meer naar en geniet je maximaal van je nieuwe aankoop. Eerder aflossen kan altijd.

Kijk voor meer informatie op de website van >>Klarna<<

Apple Pay

Apple Pay is dé manier om te betalen. Het vervangt je fysieke pasjes en contant geld door een manier van betalen die privé, makkelijker en veiliger is.

Kijk voor meer informatie op de website van >>Apple Pay<<

Creditcard

Bij HorseBoutique kun je betalen met de meest voorkomende credit- en debitkaarten. Let op! Er zijn mogelijk extra kosten verbonden aan het betalen met een creditcard. Ook kan het langer duren voordat je bestelling wordt verzonden.

PayPal

Bij HorseBoutique kun je betalen met PayPal. Let op! Er zijn mogelijk extra kosten verbonden aan het betalen via PayPal. Ook kan het langer duren voordat je bestelling wordt verzonden.

Cadeaukaarten

Bij HorseBoutique kun je betalen met diverse kadeaucaarten en bonnen. Denk bijvoorbeeld aan de FashionCheque en de VVV bonnen. Let op! Er zijn extra kosten verbonden aan het betalen via deze kaarten en bonnen.

Overboeking

Betaal je liever via een overboeking? Dit is geen probleem. Je kiest bij het afrekenen voor de optie 'overboeking'. In de volgende stap zie je het rekeningnummer en de betaalomschrijving. Om je bestelling z.s.m. te onvangen is het belangrijk dat je deze gegevens correct invult. Een overboeking kost € 0,25

Sofort Banking

Sofort Banking is vergelijkbaar met iDeal en werkt in 8 Europese landen. Duitsland, Oostenrijk, Zwitserland, Polen, België, Italië en Spanje.

Giropay

Speciaal voor onze Duitse klanten of klanten met een Duitste betaalrekening is het ook mogelijk te betalen met Giropay. Deze methode is het best vergelijkbaar met iDeal, echter uitsluitend voor Duitse banken.

Bancontact

Speciaal voor onze Belgische klanten of klanten met een Bancontactkaart is het ook mogelijk te betalen met Giropay.

Verzendmogelijkheden

DPD

Wij verzenden binnen Nederland standaard met DPD.

Buitenland

Naar het buitenland verzenden wij met PostNL, DPD of DHL. Dit hangt af van het land waar wij heen zenden en formaat en/of gewicht van het pakket.

Afhalen

Het is mogelijk je bestelling af te halen in onze showroom, let hierbij wel op de afstand. Besluit je later tóch dat je liever je bestelling geleverd wilt hebben? Geen enkel probleem, stuur ons een berichtje en na ontvangen van de betaling d.m.v. de betaallink sturen wij jouw bestelling alsnog op.

Retourneren

Ik wil mijn order (gedeeltelijk) retourneren

Dat kan uiteraard, mits dit binnen 30 dagen is en het geen custom artikel betreft.

Ga met de muis naar je naam rechtsboven in het beeld en klik op bestellingen of klik op >>KNOP<<

Als je een bestelling hebt waarvan artikelen te zijn retourneren zie je een knop RETOURNEREN, klik hier op en de rest spreekt voor zich. 

Je kunt ook altijd het product terugsturen, zorg er dan wel voor dat de factuur/pakbon is toegevoegd. Houd in dat geval wél rekening met een langere verwerkingstermijn.

Wanneer krijg ik mijn geld terug?

Wij proberen altijd zo spoedig mogelijk een credit uit te voeren. Afhankelijk van de betaalmethode en of de retour wel of niet is aangemeld via de website kan dit tot 30 dagen duren. In sommige gevallen kan dit uitlopen tot 45 dagen.

Krijg ik de verzendkosten vergoed?

Gratis retourneren is enkel mogelijk op geselecteerde producten en/of bestellingen.